Den som äger en fastighet och i synnerhet en bostad, måste förstås göra den attraktiv innan en försäljning. Det kan till och med vara värt att göra en renovering. Det finns många val som att hyra en stylist eller bara helt enkelt måla om några väggar. Sammantaget kan det öka försäljningsvärdet avsevärt.

Den som går i säljartankar

Den som går i säljartankar bör ha en plan för hur man ska nyttja tiden fram till en försäljning för att maximera utgångspriset. Den som har pengar kan lägga dem på en stylist som är otroligt duktig på att ta in rätt möbler och sätta upp prydnadsföremål som lyfter ett hem till nya höjder. Ett alternativ kan vara att själv förnya några av sina egna möbler. Ett bra val är då ett praktiskt konsolbord från BoConcept, som är måna om stylisters val. Ett sådant bord kan binda samman olika rum, eller lyfta upp olika prydnadsföremål som gör rummet mer attraktivt. Denna typ av investering är billigare än att ytrenovera och måla om en lägenhet, men kan ge samma effekt för en köpare. Här kommer några enkla tips för den som på ett enkelt sätt vill höja värdet vid en försäljning.

Enkla tips för att höja värdet

Man bör undvika att ta bort sina möbler. Möblerade hem säljs vanligen dyrare, eftersom de går att visualisera lättare för en köpare. På så sätt kan en köpare se hur mycket som ryms i varje rum och slipper gissa. Att ha öppna visningar är bättre än visningar som kräver anmälan. Då får man nytta av dem som kommer dit på grund av spontanitet. Ju fler som ser, desto fler som kan bli intresserade. Man bör satsa på att ha många olika ljuskällor, detta skapar rumslighet och gör ofta rum mer attraktiva. Blommor och andra starka doftkällor bör man använda med försiktighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *