Sitter du i styrelsen i din bostadsrättsförening? Då vet du att det finns mängder av saker att hålla reda på. Det som de flesta brukar tycka är det svåraste att hantera är den ekonomiska förvaltningen av fastigheten. Nu finns dock lösningar som gör det hela mycket smidigare. Vi berättar mer här.

Nabo erbjuder en praktisk lösning för ekonomisk förvaltning

När man sitter i styrelsen i sin bostadsrättsförening krävs en hel del kunskaper. Trots att du inte är utbildad inom området bör du kunna bokföra, hålla reda på inköp och hantera avgifter och hyror. Det säger sig själv att detta inte är helt lätt. Nabo har dock en smidig lösning för ekonomisk förvaltning i bostadsrättsföreningen. Kort och gott kan man säga att de erbjuder all hjälp du kan tänkas behöva i en app. Det gör det till exempel lättare att bokföra när ni får skatteåterbäring eller när det gäller att handlägga olika avgifter. I en bostadsrättsförening pågår vanligen ganska mycket aktivitet. Kanske ska taket läggas om på fastigheten? Det kan också vara så att ni bestämt er för att anlägga en vacker trädgård för att höja värdet på bostäderna. Vad ni än väljer att göra bör detta bokföras och handläggas på rätt sätt. Med Nabo blir det hela mycket enklare.

Detta kan Nabo hjälpa till med

Vad kan då Nabo egentligen hjälpa till med? Kort skulle man kunna säga att de kan hjälpa till med det mesta inom fastighetsförvaltning. Ni kan till exempel få hjälp med ekonomin och allt vad den innebär, till exempel skattefrågor och redovisning. Det tar dock inte stopp där. Även med den tekniska förvaltningen kan de vara behjälpliga. Där gör de saker som att handha den löpande skötseln, projektleda större projekt och planera underhåll långsiktigt. Med hjälp av Nabo får du också tillgång till ett team med jurister som kan hjälpa till när ni stöter på svårare frågor i bostadsrättsföreningen.

Därför ska ni ta hjälp

Att sköta en bostadsrättsförening innebär otroligt mycket ansvar och kräver även många olika kompetenser. Även om ni i styrelsen är kunniga inom era områden kan det vara skönt att få experthjälp så att allt verkligen blir rätt. I värsta fall kan annars misstag bli oerhört kostsamma och skada föreningen. Med Nabo får ni hjälp med alla de svåra frågorna som fastighetsförvaltning kan föra med sig. Nabo erbjuder också en smidig kundportal där det är enkelt att få överblick över föreningens ekonomi. Där kan man också se aktuella fakturor som ska betalas samt ladda upp mötesprotokoll så att alla kan ta del av dem. Kort och gott gör Nabo fastighetsförvaltningen så mycket enklare.